Livrare gratuită pentru comenzi peste 500 lei. Avem peste 5000 de produse!
Telefon: 031 005 0399
My Cart

Combina frigorifica Liebherr LCv 4010

14.037,87 RON 11.796,53 RON
În stoc furnizor
Cod referință#:
L35

Termen de livrare 3-5 zile

Partener oficial

- +

Vreau postare pe SEAP

Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu informații tehnice

Lu-Vi 08:00 - 16:00
  • Detalii
  • Mai multe informații
  • Recenzii

Funcţie test alarmă

Cu acest test de funcţionare, funcţionalitatea dispozitivului intern şi a oricărui dispozitiv de alarmă conectat extern, poate fi verificată. Răcirea aparatului nu este întreruptă în timpul acestui test de funcţionare.

Afişaj digital al temperaturii

Afişajul digital al temperaturii arată exact temperatura interioară a aparatului de refrigerare. Astfel, operatorii şi utilizatorii pot obţine rapid o imagine de ansamblu a temperaturii aparatului.

Răcire cu aer recirculat

Ventilatoarele foarte eficiente asigură o răcire rapidă a produselor proaspete depozitate şi o temperatură uniformă de răcire în întregul interior.

Sistem eficient de refrigerare

Datorită experienţei de zeci de ani în refrigerare, în combinaţie cu cercetarea continuă, Liebherr asigură o calitate excelentă a sistemului de refrigerare. Utilizarea compresoarelor de calitate superioară, a condensatorului, a vaporizatorului şi a altor componente frigorifice, asigură atât reducerea semnificativă a consumului de energie, cât şi reducerea costurilor de exploatare ale aparatelor Liebherr.

Interfaţă serială bus

Cu ajutorul interfeţei bus seriale, aparatele pot fi conectate la un sistem de monitorizare extern. În cazul în care nu este deja existent un sistem de monitorizare conectat prin interfaţă, este disponibil un setul de postechipare a convertorului de interfaţă ca accesoriu opţional, care poate fi utilizat pentru conectarea la un PC sau la un laptop. Cu ajutorul interfeţei bus, până la 20 de aparate pot fi conectate în serie şi cuprinse într-o reţea între ele. Temperatura şi alarma pot fi documentate şi arhivate prin intermediul software-ului Liebherr Temperature Monitoring.

Alarmă temperatură

Alarma de temperatură integrată în caz de depăşire, respectiv de depăşire inferioară sub limitele de alarmă. Această alarmă este echipată atât cu semnalizare acustică cât şi optică, asigurând o siguranţă maximă a alimentelor depozitate.

Toate frigiderele şi congelatoarele de laborator sunt testate în dispozitivele moderne de dezvoltare Liebherr în conformitate cu metoda de testare EN 60068-3 pentru măsurarea stabilităţii temperaturii. Temperatura este măsurată în nouă puncte diferite din interiorul aparatelor.

More Information
Garantie 36 luni
Brand / Brand compatibil Liebherr
Tip produs Non medical
ISO Producator

ISO 9001 - EN: Descarca

ISO 50001 - EN: Descarca

ISO 14001 - EN: Descarca

DIN 13277 - EN: Descarca

Declaratie conformitate

DoC FLZ - EN: Descarca

DoC FKG - EN: Descarca

Manual utilizare

Manual utilizare - RO: Descarca

Write Your Own Review
Doar userii înregistrați pot scrie recenzii. Conectați-vă sau Creați un cont nou
Cartomed.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
  1. Frigider Liebherr MKUv 1610 MediLine
    10.534,75 RON (8.852,73 RON + TVA)
  2. Frigider Liebherr MKUv 1613
    11.292,92 RON (9.489,85 RON + TVA)
  3. Lada congelare Liebherr LGT 2325
    8.465,18 RON (7.113,60 RON + TVA)