Livrare gratuită pentru comenzi peste 500 lei. Avem peste 5000 de produse!
Telefon: 031 005 0399
My Cart

Carto - plast srl

Despre noi

Povestea noastră

Înființată în 2007, am început cu ideea de a oferi servicii de calitate în diverse categorii de activitate, ajungând astfel să acoperim 3 game mari de servicii & produse. Începând cu 2013, am decis să avansăm și să oferim un plus de calitate și sistemului medical din Romania prin furnizarea de accesorii și aparatură medicală de calitate și înaltă tehnologie, ajungând să fim furnizor a peste 1000 de unități sanitare de stat sau private din țară.

“Cartomed este o marcă înregistrată și este un nume de reper în piața dispozitivelor medicale ”

Prin contractele directe cu furnizorii noștrii din întreaga lume, reușim să oferim o gamă variată de produse la un preț competitiv, indiferent de categoria produsului. Astfel, asigurăm echipamente medicale pentru secții precum bloc operator, ati, neurologie, cardiologie, balneologie, electroterapie, ortopedie, orl, etc.

Produsele noastre se regasesc atât pe site, în catalog fizic, cât și în sistemul național de licitați publice (SICAP). Pentru a oferi o garanție clienților noștri, compania noastră a implementat standardul ISO 9001: 2000 pentru Import și comercializare de dispozitive și echipamente medicale și Asistență tehnica la achiziții cu nr certificat: Q2015/2017.

De ce să ne alegi pe noi

  • Avem bunsiness-ul orientat către client

    Ne interesează permanent feedback-ul tău și încercăm să îmbunătățim constant serviciile noastre.

  • Avem transportul gratuit

    Pentru comenzi peste 500 lei transportul este gratuit oriunde in Romania.

  • Suport Online 24/7

    Suntem aici pentru a te ajuta în alegerea celei mai bune soluții pentru dumneavoastră

WhatsApp Chat WhatsApp Chat