Livrare gratuită pentru comenzi peste 500 lei. Avem peste 5000 de produse!
Telefon: 031 005 0399
My Cart

Frigider Liebherr Performance SRFvg 3511

13.241,61 RON 11.127,40 RON
În stoc furnizor
Cod referință#:
L08

Termen de livrare 3-5 zile

Partener oficial

- +

Vreau postare pe SEAP

Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu informații tehnice

Lu-Vi 08:00 - 16:00
  • Detalii
  • Mai multe informații
  • Recenzii

Culoare: Alb
Usa: Solida
Cl. Class: 7
Agent frigorific: R 600a
Fabricat in: Austria
Descriere: Racire dinamica, control electronic, afisaj digital, 4 rafturi reglabile, maner cu mecanism, iluminare LED, Termostat de urgenta, Lan/Wi-fi (FUNCTIE OPTIONALA CONTRACOST)
Domeniu de temperatura: +3°C la +16°C
Volum: 344 l
Consum de energie in 365 de zile: 406 kWh
Dimensiuni exterioare (IxLxA): 168.4 x 59.7 x 65.4 cm
Greutate: 60 kg
 

Stabilitatea temperaturii de ±3°C
Fluctuaţiile de temperatură trebuie să fie minime pentru a asigura păstrarea calităţii substanţelor sensibile. Frigiderele Liebherr au o abatere maximă de doar ±3°C faţă de temperatura setată. Aceasta nu doar menţine climatul de depozitare, ci şi valoarea bunurilor depozitate.

 

Interior uşor de curăţat
Containerul din plastic din interior este fabricat din polistiren: complet reciclabil, robust şi inodor. Fabricat dintr-o singură bucată, nu are capcane ascunse pentru murdărie, iar razele mari ale colţurilor pot fi curăţate rapid şi uşor. Combinaţia perfectă de sustenabilitae şi igienă.

 

Funcţie SafetyDevice +2°C
În cazul în care temperatura din aparat scade sub 2°C din cauza unei defecţiuni, funcţia SafetyDevice de 2°C preia controlul, menţine temperatura stabilă şi activează o alarmă. Substanţele sensibile sunt protejate faţă de îngheţ şi sunteţi notificat imediat.

 

Interfaţă WiFi/LAN adaptabilă
Iată este cât de uşor să conectaţi un aparat Liebherr în reţea: Cu interfaţa WiFi şi LAN ce poate fi prevăzută ulterior, aparatele pot fi conectate fără efort la sisteme externe, cum ar fi SmartMonitoring de la Liebherr. Prin soluţia de monitorizare digitală, temperatura de depozitare este controlată şi documentată convenabil şi sigur prin interfaţa configurată ulterior.

 

Funcţie test alarmă
Cu acest test de funcţionare, funcţionalitatea dispozitivului intern şi a oricărui dispozitiv de alarmă conectat extern, poate fi verificată. Răcirea aparatului nu este întreruptă în timpul acestui test de funcţionare.

 

Zece ani de disponibilitate a pieselor de schimb
Sustenabil înseamnă că aparatul nu este doar ecologic şi economic, ci şi durabil. Pentru a vă asigura că vă puteţi bucura de aparatul Liebherr pentru o perioadă lungă de timp, Liebherr garantează disponibilitatea pieselor de schimb pentru cel puţin zece ani. Aceasta cu toate că facem tot ce este posibil pentru a ne asigura că nu sunt necesare piese de schimb, în primul rând.

 

Incuietoare mecanica

Toate aparatele profesionale Liebherr sunt echipate cu încuietoare mecanică cu două chei pentru depozitarea produselor sensibile la temperatură. În acest fel, puteţi fi sigur că nicio persoană neautorizată nu poate accesa bunurile depozitate.


Transportul este asigurat până la punctul de livrare specificat în comanda plasata pe website, si anume fața clădirii clientului. Orice alta manipulare pana la locul de amplasare se poate realiza contracost dupa o discutie in prealabil, nefiind inclus in pretul afisat pe website. Totodata instalarea si montarea echipamentelor este un serviciu aditional, tot contracost, neinclus in pretul produsului afisat pe website.

More Information
Garantie 36 luni
Brand / Brand compatibil Liebherr
Tip produs Non medical
ISO Producator

ISO 9001 - EN: Descarca

ISO 50001 - EN: Descarca

ISO 14001 - EN: Descarca

DIN 13277 - EN: Descarca

Declaratie conformitate

DoC FLZ - EN: Descarca

DoC FKG - EN: Descarca

Manual utilizare

Manual utilizare - RO: Descarca

Write Your Own Review
Doar userii înregistrați pot scrie recenzii. Conectați-vă sau Creați un cont nou
Cartomed.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.