Livrare gratuită pentru comenzi peste 500 lei. Avem peste 5000 de produse!
Telefon: 031 005 0399
My Cart

Klinosept - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool 1 litru

96,84 RON 81,38 RON
La comandă
Cod referință#:
X1359

Termen de livrare 4-8 zile

- +

Vreau postare pe SEAP

Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu informații tehnice

Lu-Vi 08:00 - 16:00
  • Detalii
  • Mai multe informații
  • Recenzii

Klinosept - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool 1 l

KLINOSEPT® – dezinfectant rapid pentru suprafete RTU este o solutie dezinfectanta pe baza de alcool, gata de lucru, utilizata pentru dezinfectarea suprafetelor. Fara aldehide, fenoli, amine, clor si peroxizi.
Formula eficienta pe un spectru larg de microorganisme, indicat pentru zonele cu risc mare de contaminare din unitatile medicale (zone de triaj, primiri urgente).

Grupa principala: 1; Tipul de produs: 2

Domeniu de utilizare: Dezinfectante si algicide care nu sunt destinate aplicarii directe la oameni sau animale.

Aria de aplicare: Dezinfectia suprafetelor din domeniul medical, public si privat, respectiv industria farmaceutica. Dezinfectia instrumentarului medical.

Indicatii de utilizare
Metoda de aplicare:
– Dezinfectarea suprafetelor prin: pulverizare / stergere – Eficacitate: bactericida, levuricida, virucida, micobactericida, tuberculocida. Ca atare, 4-8ml / 1mp (1 minut); – Eficacitate fungicida; Ca atare, 4-8ml / 1mp (3 minute).
– Dezinfectarea instrumentarului / dispozitivelor medicale prin: imersie, umplere, stergere, pulverizare: – Eficacitate: bactericida, levuricida, fungicida, virucida. Ca atare, 4-8ml / 1mp (5 minute).


Mod de utilizare:
Pentru dezinfectia suprafetelor se foloseste o cantitate suficienta pentru acoperirea totala a acestora (4-8ml acopera 1mp), prin tehnica de aplicare direct pe suprafete. Produsul este pulverizat ca atare, direct pe suprafata utilizand pulverizator manual.
Ideal pentru curatarea si dezinfectarea instrumentarului si dispozitivelor medicale, in mod special sonde pentru ecografie abdominala, electrozi EKG, stetoscop, electrozi de monitorizare tensiune tip cleste/ bratara. Produsul este ideal utilizarii in: spitale, clinici medicale, policlinici, cabinete medicale, unitati de primiri urgente, centre de triaj, ambulante. Datorita eficacitatii ridicate si timpului scurt de actiune produsul este recomandat pentru utilizare in cabinete medicale, ambulante si zone de triaj al pacienilor. KLINOSEPT™ poate fi utilizat si pentru dezinfectarea suprafetelor din spaitile publice si private. Poate fi aplicat direct pe suprafete din: plastic, metale (acoperit prin vopsire/ galvanizare, cupru, aluminiu, 314L, 316L, alimentar/ industrial), cauciuc, tefon, silicon, lemn, ceramica, sticla, pavimente (beton, gresie, lemn, marmura, rasina, linoleum).
Produsul poate fi aplicat si pe suprafete din zona de pregatire si servire a alimentelor, dar nu in contact cu acestea/ pe alimente.

Se recomanda utilizarea in conformitate cu instructiunile de utilizare, respectiv protocoalele interne ale unitatii. Produsul se pastreaza bine inchis, in ambalajul original.

Categorie de utilizatori: profesionali, industriali, populatie.

NU se pulverizeaza pe suprafete incalzite, flacara/ scantei.

Aviz emis de Comisia Naţională pentru produse biocide: Nr. 4818BIO/02/12.24.

Substanta activa: etanol, concentrație în unități metrice 85%.

Avantajele produsului:
- dezinfectant rapid fara clatire
- elimina efecient germenii (60 de secunde)
- ideal pentru curatarea dispozitivelor de lucru
- protejeaza impotriva E. coli, Staphylococcus aureus,Pseudomonas, Enterococcus hirae, Candida
- actiune virucida, fungicida, levuricida si bactericida certificata
- testat conform reglementărilor UE în vigoare

Testati inainte de utilizare pe materiale sensibile, prin aplicarea pe o zona mica putin vizibila. O cantitate de 4-8 ml/ 1 m2 este suficienta pentru a umezi suprafetele netede, in conditii normale de temperatura (20-23°C).

Liste utilizari:
Dezinfectant de uz profesional pentru curatarea si dezinfectarea  suprafetelor din spatii private si zone de sanatate publica. Mod de utilizare: Umeziti complet suprafetele si obiectele care necesita dezinfectare si lasati solutia sa actioneze. Respectati timpii de expunere. Daca este necesar, stergeti suprafetele si obiectele cu o laveta curata, de unica folosinta. Utilizati numai pe materiale compatibile cu alcoolul. Se poate utiliza in domeniul sanitar (medical), cabinete medicina dentara, cabinet veterinare, colectivitati (azile, sali fitness etc.), institutii, industria farmaceutica, saloane infrumusetare/cosmetica, restaurante, hoteluri, transporturi. Se poate utiliza si pentru curatarea si dezinfectarea instrumentarului. 

Utilizari recomandate:
- Institutii publice
- Cabinete medicale
- Parcuri si zone de agrement
- Utilizatori casnici
- Hoteluri si restaurante
- Transport public si taxi

More Information
Garantie Persoane Fizice 24 luni
Produsul poate fi comandat ramburs? Nu
Write Your Own Review
Doar userii înregistrați pot scrie recenzii. Conectați-vă sau Creați un cont nou
Cartomed.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat