Livrare gratuită pentru comenzi peste 500 lei. Avem peste 5000 de produse!
Telefon: 031 005 0399
My Cart

Sleep Angel

Sleep Angel

 

Perne SleepAngel cu tehnologie de filtrare PneumaPure

Inovație de țesături și filtre din domeniul sănătății, adaptate pentru cea mai bună odihnă și recuperare la domiciliu sau în timpul călătoriilor.

 

 

Pernele de pat SleepAngel® PneumaPure® cu bariere de filtrare au fost inventate si sunt utilizate pentru a combate infectiile dobandite in sistemul de sanatate (Healthcare Acquired Infections - HAI) în sectorul sanitar și pentru a îmbunătăți siguranța mediului pentru pacienți si ingrijitori, cu produse de lenjerie de pat care constituie o bariere impotriva contaminarii microbiene.

 

Produsele SleepAngel cu barieră pentru suprafețe moi reprezintă o barieră dovedită clinic împotriva agenților patogeni*, alergenilor, microbilor, lichidelor și mucegaiului.

Folosim tesaturi unice si protejate prin brevet ( EP1222886 ) , filtre si o productie inovatoare in designul si fabricarea de perne, saltele si alte tipuri de asternuturi, care sunt sigilate ermetic si dovedite ca bariara impotriva patrunderii agentilor patogeni, dar totodata bine ventilate, respirabile si confortabile.

Inovare pentru a îmbunătăți siguranța pacienților și a ingrijitorilor

Gama de produse SleepAngel Medical este creată pentru a îmbunătăți siguranța mediului în domeniul sănătății. De la cei mai mici pacienți, nou-nascuti până la serviciile de îngrijire din căminele de bătrâni, creăm medii demne, necontaminate și confortabile pentru pacienți și îngrijitori.

 

 

Filtru protejat brin brevet, testat si dovedit clinic si tesatura inovatoare.

Componentele barierei pentru asternuturile SleepAngel®

  • Protecție textilă PureShield: material textil durabil, moale la atingere și de înaltă performanță, care blochează contaminanții. Permeabil la vapori și rezistent la apă;
  • Cusături SafeWeld: cusături termosudate care asigură o barieră completă - fără găuri de cusătură;
  • Filtru PneumaPure®: Filtrul mecanic respirabil permite fluxul de aer curat în pernă, dar blochează agenții patogeni și alergenii.

Ușor de curățat - dezinfectat la fața locului

  • Nu se utilizează înălbitor, nu se spală la mașina de spălat, nu se curăță la uscat, nu se usucă la mașină, nu se calcă.
  • Pentru o curățare normală folosiți o soluție moale de detergent și apă
  • Evitați frecarea abrazivă a filtrului și a țesăturii
  • În cazul în care capacul este foarte murdar, se poate folosi o soluție de clor 0,1% (1.000 ppm) și apă rece. Dacă husa a fost expusă la fluide corporale, cum ar fi sângele, se poate folosi o soluție de clor de 1% (10.000 ppm) și apă rece. Utilizarea frecventă sau prelungită a unei soluții de clor 1% (10.000 ppm) poate reduce durata de viață utilă a țesăturii.

Inovație testată și dovedită clinic și științific

Bariera impotriva Coronavirus uman 229E utilizat ca reprezentant al familiei Coronavirus: link

Barieră împotriva bacteriilor, ciupercilor și virușilor: link

*Patogenii testați includ: MRSA, C. difficile, E. coli, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans, Aspergillus niger, Norovirus, Influenza tip A, Adenovirus 5, Coronavirus 229E (HcoV 229E).

Recomandat și certificat de Airmid Healthgroup

Tehnologia de filtrare SleepAngel® PneumaPure® este dezvoltată în colaborare cu laboratorul european de top Centexbel, testat independent de Airmid Healthgroup.

  • Certificat ca dispozitiv medical de clasa I în UE
  • Dispozitiv medical de clasa I înregistrat în cadrul FDA
  • Aprobat și înregistrat de SFDA

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat